Massage

Massage bij Ubuntu Bodywork begint met een korte intake. Hierin kun je jouw wensen aangeven, symptomen beschrijven of eventuele klachten of andere problemen uitleggen.

In de massage communiceer ik met jouw lichaam via mijn handen. Ik werk geconcentreerd en met onverdeelde aandacht en verleg via mijn handen de aandacht van de oppervlakkige huid- en spierlaag naar diepere lagen van bewustzijn. Ik nodig je uit mee te voelen en al deze lagen weer te vullen met jouw bewustzijn. Lichaam, geest en hart kunnen zich weer verbinden en dit geeft een diep gevoel van thuiskomen bij jezelf.

Er zijn uiteenlopende redenen om een massage bij Ubuntu Bodywork te boeken. De effecten van deze massage zijn uiteenlopend:

Het is goed te begrijpen dat spanning in het lichaam niet altijd simpel lichamelijke spanning is, maar dat lichaam, geest en emotie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Stress, onverwerkte ervaringen, niet geuite of niet erkende emoties manifesteren zich in het lichaam als blokkades. In deze delen van ons lichaam ervaren we dan stijfheid, pijn of een doof, vervreemd gevoel.

Er kunnen hierdoor soms specifieke houdings- en bewegingspatronen ontstaan. Door massage kom je weer in contact met je eigen lichaam en kun je voelen wat er gaande is op lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Je kan zo leren luisteren naar de behoeften van je eigen lichaam.

"When we touch one thing with deep awareness, we touch everything."

Thich Nhat Hanh